Udforskning Afrika Mens Rejs med teenagere

Teenagere kan være en håndfuld uanset om du er hjemme eller på en safari. Teenagere tendens til at være humørsyg, keder sig let og ville hellere bruge deres tid på at gøre lektier end at hænge ud med mor og far.

Dog vælger en safari til Afrika vil hurtigt ændre deres sind og holde dine teenagere i højt humør hele Afrika Safari Adventure.

Blot læse nedenstående fire tips til at sikre en perfekt afrikansk familie Safari når du rejser med teenagere.

1. Vælg Teenager-venligt Aktiviteter

En af de største ting om rejser med teenagere er, at du ikke behøver at forenkle safari passer yngre børn. Du kan gøre alt det skøre, spændende og eventyrlig safari du vil med dine teenagere. I virkeligheden, skørt, jo bedre.

Vælg safarier, der tilføjer et element af spænding, såsom en kano safari eller natten trekking safari. Sats på floden rafting, hvis du rejser med teenagere. Andre store Afrika eventyr ture omfatter hvalsafari i Sydafrika og snorkling i Kenya.

En anden aktivitet for at medtage i din afrikanske safari når du rejser med teenagere er en shopping tur til de lokale markeder. Teenagere, især kvindelige teenagere, elsker at shoppe. Lad dem udvælge nogle særlige kulturelle nipsgenstande at vise til deres venner derhjemme.

Sats på en strand tur samt. Teenagere elsker solen og havet, så lad dem bronze deres kroppe og slappe af på Afrikas smukke hvide kyster og rolig tropisk vand.

Sørg for at du planlægge og gøre din forskning, når man ser ind i teenager-venlige aktiviteter. Også bede om din teenagers udtalelser om de aktiviteter, de gerne vil gøre. Dette vil få dem mere begejstrede din afrikanske familie safari.

2. Lad dem kommunikere

En af grundene til teenagere hader turiststederne med mor og far er fordi de er væk fra deres venner. Sørg for, at din bolig har internet, så de kan bruge deres ned tid chatter med deres venner. Dette vil forhindre dem i at klage over at være væk fra verden og kobles fra det sladder.

3. Giv dem alene tid

Teenagere, ligesom du, har brug for deres plads. Så giv det til dem. Lad dem have fri tid til at udforske grundene, lounge omkring poolen eller hænge ud i hotelværelset alene. Du vil sandsynligvis bruge hele dagen sammen, uanset om en safari eller shopping i byen, så give dem nogle vejrtrækning værelse.

Og desuden, du ikke vil have din alene tid så godt?

About the author

Birgitta

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *