Top Tips til Rejs med teenagere

Rejser med en teenager kan være en udfordrende oplevelse, men den gode nyhed er, at det ikke behøver at være sådan. Med en lille smule forberedelse og en afslappet holdning, er sjov og latter garanteret! Stor Hoteller Organisation tilbyder en håndfuld top tips til at gøre din familieferie som stress fri som muligt og anbefaler nogle af deres mest teenage-hoteller.

Top tips til Rejser med en teenager:

o Book et hotel, som byder på masser af familievenlige underholdning såsom vandsport, snorkling, dykning, vandlande og aftenunderholdning.

o Sørg for, at de har masser at holde sig beskæftiget til rejsen: bøger, blade, MP3-afspillere og håndholdte spillekonsoller er generelt godt modtaget blandt teenagere! Pak et par rejse spil også – spillekort sammen vil holde hele familien underholdt i timevis.

o Husk, at teenagere er på randen af ​​voksenalderen, så giv dem en del af ansvaret – lad dem vælge en aktivitet eller restaurant for hele familien at nyde.

o Teenagere ofte ønsker deres eget rum: book et tilstødende værelse eller endnu bedre, prøv at bestille tilstødende værelser, så du er nær nok til at holde øje med dem, men langt nok til at give dem deres eget rum.

o bøje reglerne! Du er på ferie og argumenter er bedst undgås, så holde fred og ignorere det faktum, at de vil have en løgn i, eller kun ønsker at spise dessert!

o Hvis argumenter opstår så prøv ikke at dvæle ved dem, vil det kun medføre spændinger på din ferie.

About the author

Birgitta

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *