Top 12 Blogs for Rejs Bloggere

Dette er en liste af kreative rejse blogs, som jeg læste, og følge. De er skrevet af uafhængige rejse forfattere, listen omfatter dem, som jeg betragter som tunge-vægt i rejse blogging. Disse bloggere er forbundet med store rejsesider / blogs, men deres fokus er på at leve et unikt liv (få at se verden omkring dem) og være en indsigtsfuld forfattere. Alle af dem er sjove og inspirerende at læse.

 

Gary har været på vej siden 2007 som en professionel rejsende. På bloggen finder du interviews med ledende personer i branchen som Laura Bly fra BlyOnTheFly.com. Stillingerne er faktuelle alligevel personligt, da de omfatter Garys indsigt og grunde til at besøge hver af de destinationer. Alt-Overalt er den øverste rejse blogger på Twitter efter sin Klout score.

Seneste indlæg: i denne uge i Travel – Episode 152

Blog: Nomadic Matt

Writer: Matt Kepness

Matt tilbyder praktisk og taktisk råd om hvordan man kan rejse bedre, billigere og længere. Bloggen giver ned-på-jorden detaljer om de bedste måder at udforske verden. Bloggen er mere en samling af nyttige tips snarere end en krønike af Matt eventyr selvom der er en rejseguide sektion med info indsamlet fra Matts rejser siden 2004. Sitet indeholder videoer og en liste over ressourcer.

Seneste indlæg: Hvordan til at rejse overalt gratis

Blog: Go-See-Skriv

Writer: Michael Hodson

Rejser siden 2008, han omgås kloden uden at få på et fly. Bloggen indeholder Michaels eventyr og oplevelser, som han går gennem hver af de rejsemål. Rejser til Dubai er inkluderet i den lange liste over destinationer, du kan læse om og der er en del af rejsedestination tips. Bloggen er en personlig rejse for en solo eventyrer at udforske verden.

Seneste indlæg: Besøg en af ​​verdens højeste søer

Blog: Fox Nomad

Writer: Anil Polat

Valgt af Huffington Post som en af ​​de øverste rejse forfattere at se Anil er en fuld tid rejsende, men en gadget nørd så godt, så fokus i bloggen er ofte på det tekniske aspekt af rejse. Han ofte besøger lande, der er off-the-slået-track og giver praktiske råd om, hvordan man klare sig i steder som Yemen og Irak. På bloggen finder du destination tips, tech stillinger, ressourcer og indsigt i grønne rejser og kultur.

Seneste indlæg: vartegn skal man passe på, når Flying Into Istanbul

About the author

Birgitta

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *