Seværdigheder i Gran Canaria

Klimaet i den smukke ø Gran Canaria er blevet beskrevet som perfekt ved både lokale og turister. Det hele året rundt temperaturer fra 22 ° C i oktober til 26 ° C i august gør Gran Canaria et ideelt rejsemål for Winter Breaks samt sommerferien. Gran Canaria er den anden mest befolkede ø i De Kanariske Øer efter Tenerife med en befolkning på omkring 830 tusind mennesker.

Las Palmas de Gran Canaria

Øens hovedstad, Las Palmas, kan dateres tilbage til det 15. århundrede og med en befolkning på næsten 400.000 er den største by på De Kanariske Øer. Det er uden tvivl omdrejningspunktet for øen og et sted, hvor turister kan lide at bruge en masse af deres tid. Der er ikke meget, du kunne bruge, som ikke findes her. Las Palmas er også kendt for sin årlige karneval mellem månederne januar og februar folk kommer fra nær og fjern for at være vidne til denne spektakulære begivenhed. Det er heller ikke en by uden dens historiske arv, det var det første stop af Christopher Columbus ‘ekspedition på vej tilbage fra Amerika og har mange museer og udstillinger at besøge.

Shopping

Triana er et nærliggende område i Las Palmas, er der et varieret udvalg af boutique stil butikker bare venter for dig at udforske, lige fra bittesmå stof butikker til gammeldags tobaksforretninger, internationale franchise-forretninger og fødevarevirksomheder. Et andet område, værd at tjekke ud er Las Areanas shopping centre, som er fuld af berømte mærkenavne butikker i et indkøbscenter indstilling sammenlignes med britiske indkøbscentre. Et andet sted, som bør være nær toppen af ​​hver shoppere steder at gå listen er Avenida Mesa y Lopez i Santa Catalina distrikt, hvor du vil finde Spaniens førende stormagasin El Corte Ingles, sammen med nogle velkendte britiske butikker.

Natteliv

Gran Canarias natteliv er meget varieret. Der er valg af familie barer og restauranter samt store natklubber, som er åben indtil de tidlige timer. Las Palmas præsenterer alle former for shows, herunder levende musik, teater, comedy og dans. Området omkring Parque Santa Catalina kommer til live med musik og street kunstnere fra tidlig aften helt frem til de tidlige timer. Playa del Ingles er uden tvivl Gran Canarias fest hovedstad med alle slags barer og natklubber. Øens hovedstad, Las Palmas er også et populært aften destination, anses for at være den mest mere sofistikeret og kosmopolitisk område på De Kanariske Øer

Carnival

Et af højdepunkterne af året i Gran Canaria er Karneval i Las Palmas de Gran Canaria, som finder sted omkring januar og Februar hvert år. Karnevallet starter med masser af gadefester, kendt som verbenas del Mogollon, hvor tusindvis af mennesker i fancy kjole gå på gaden og danse til salsa og merengue musik til langt ud på natten. Der er tre konkurrencer i løbet af karneval; den første for valg af karneval dronning og børnenes dronning. For det andet er den spektakulære Drag Dronning konkurrence. Hvert år, deltagerne søger at bedste det foregående års forestillinger, der fører til mere uhyrlige skærme og temaer. Karnevallet tiltrækker mange tusinde besøgende år efter år til sine spektakulære skærme og levende atmosfære.

About the author

Birgitta

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *