Rejser med teenagere – Den rigtige måde

Rejser med teenagere kan være en positiv oplevelse. I modsætning til fælles tro på, at rejser med en teenager er stressende, ture med teenagere, når brugt med masser af latter og oplysende eller inspirerende samtale kan være virkelig givende. Rejser med en teenager behøver ikke at betyde lange perioder med stilhed afbrudt af ekkoet af hovedtelefonerne langsomt gøre din teenager hørehæmmede. , Er mest sandsynligt, hvad din teenager vil levere til gengæld Men forventningen og ledsagende holdning, at du pack.

Vi er tilbøjelige til at tro, at teenagere er stærkt selv absorberede personer, der trækker sig væk fra deres familier så hurtigt som overhovedet muligt, fordi den ene ting, at de absolut ikke kan vente på, er at blive til en fuldt udbygget vokset op med fuldt udbygget rettigheder (og pligter ). Dette er kun delvist sandt. Rejser med en teenager er en værdifuld chance for dig og din teenager til at bryde væk fra den sædvanlige rutine i livet, dagligdags forventninger, ansvar og bestræbelser. Vokser op er en vanskelig ting for teenagere således en lille pause fra den sædvanlige liv, de har vist sig at være givende for jer begge.

Forstå Musik er Væsentlig

For enhver teenager rejser  (www.bravofly.dk/fly/billige/kobenhavn-tenerife)med en eller to forældre i en bil i en periode på gang der er et absolut behov for dem til zone ud i deres verden, og skru deres musik bare en lille smule højere end du ønsker det. Et stort antal af teenagere faktisk proces liv faktorer og erfaringer på denne måde, og giver dem mulighed for lidt frihed i denne afdeling kan hjælpe med at holde vandet glat for tilslutning, når sporet er slut.

Spørg, Sig, og Lyt

Spørg dine teenage virkelige liv spørgsmål. Hvis du værdsætter deres mening, virkelig kan du og dit barn har nogle ret unikke og i dybden samtaler, der fører til en bedre forståelse og mere engageret metode til kommunikation. Det er vigtigt at reagere på dine teenagere med en forestilling om, at du ikke behøver at være enig med dem hele tiden bare for at vise dig, elsker dem; snarere, gøre dem føler, at de har ret til at tale åbent, og du vil lytte og, vigtigst af alt, de har kapacitet til at tænke, hvad der er rigtigt. Du og din teenager vil blive fanget sammen for varigheden af ​​din rejse. Du kan enten medbringe en stor holdning og forbinde med hinanden eller kan du glemme din store holdning hjemme og foregive, at der ikke er en båd belastning af stress og spændinger skæmmer din rejse. Når fanget med en teenager, forældrenes holdning er nøglen til succes.

About the author

Birgitta

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *