Helligdage Barbados: Barbados sportslige liv

Med olympiaden i London 2012 blot måneder væk, dem i en sporty ramme i sindet kommer feriesæsonen kan meget vel være på udkig efter en ferie destination, der henvender sig til deres ønske om at opleve en bred vifte af sportsaktiviteter midt i en kulisse af paradis og pragt.

Ideel til at opfylde de to ønsker en attraktiv beliggenhed og en trang til sportslig bestræbelse er øen Barbados, almindeligt anset for at være den sportslige hjertet af Caribien.

Barbadians tager deres sport meget alvorligt, og der er en række forskellige sysler rådighed på øen, herunder sådanne populære billetpris som Cricket, Golf, Cykling, Tennis, og Horse Racing / Riding, såvel som dem med en lidt mindre global appel ligesom Paragliding og Polo.

Som et direkte resultat af den Barbados regerings beslutning om at indføre en politik for sport-baserede turisme, er øens løbskalender eksploderer i sømmene hele året rundt, hvilket giver mulighed aplenty for ferie besøgende til at deltage både som tilskuer og aktiv deltager.

Stor Golf

Barbados er hjemsted for en imponerende samling af verdensklasse golfbaner og resorts, der appellerer til de rekreative golfspiller såvel som den mere alvorligt tilbøjelig praktiserende læge. Deres antal omfatter Royal Westmoreland, Sandy Lane, Rockley Golf Club, og Apes Hill Golf Club, som også er den nyeste i Caribien.

Den Apes Hill Club åbnede i december 2009 og i sin korte eksistens har opbygget sit ry om at blive den førende golfdestination i Caribien. Tilsvarende tæt sammen med den sportslige entusiast ønske om “pragt” nævnt tidligere, kan Apes Hill findes i centrum af Barbados, omgivet af 470 tønder land, hvoraf en tredjedel bruges til golf og resten som en naturskøn montage af enge, skove og stenbrud.

About the author

Birgitta

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *